Foto-uitstap Tweewaters

Willy heeft vandaag pas de officiƫle toelating kunnen bemachtigen, zodat we zeker zondag op de locatie van de Tweewaters kunnen gaan fotograferen. Hij heeft daar heel wat werk moeten voor verzetten, bedankt Willy!
Men heeft Willy wel op het hart gedrukt om voorzichtig te zijn en in kleine groepjes te blijven. Het is raadzaam stevig schoeisel aan te doen en eventueel een zaklamp mee te brengen. Neem AUB geen onnodige risico’s!
Willy is voor ons al op verkenning geweest en zal morgen een aantal foto’s op de fotowebsite zetten zodat je een idee hebt hoe het eruit ziet.

Er is ook een filmploeg aan het filmen dus ook niet in de weg lopen tenzij je wilt figureren in een cinemafilm. Of zij zondag aanwezig zullen zijn is niet duidelijk, van de aanwezige apparatuur natuurlijk afblijven.

Johan Smolders, manager van de Quick in Leuven heeft ervoor gezorgd dat we er gratis een middagmaal mogen gaan eten! Bedankt Johan! Boterhammetjes moeten dan ook niet mee.

We vertrekken zondag stipt om 8u in carpooling vanaf de parking van de veemarkt in Sint-Truiden. Willy gaat ons dan voorrijden maar ook uitleggen waar het precies is. Een straatnaam is er niet.

Moest de fotogelegenheid niet groot genoeg zijn, kunnen we in de buurt ook nog wat foto’s gaan maken.
Wanneer we terug komen kan ter plaatse en per auto worden beslist.

Meer info over de toekomstige plannen voor Tweewaters vind je op: www.tweewaters.be

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.