Foto-uitstap De Kevie, vervolg

Gisteren werden we aangenaam ‘verrast’ met prachtige t-shirts met onze logo die Willy voor ons had laten maken. Voor de mensen die er gisteren niet waren ligt nog een t-shirt klaar. Bedankt Willy voor het mooie initiatief!
Andere attributen gaan nog volgen zoals petjes, polo’s… we zien wel. Deze zijn dan wel betalend.

Dan met carpooling naar Tongeren. Het weer was prachtig. Na een tijdje stappen vanaf de ruime parking kwamen we bij de Kevie met zijn prachtige natuur. Het gebied is zeer groot, we besloten om dan maar ter plaatse te blijven om ons wat toe te leggen op macrofotografie. Motieven meer dan genoeg. De meeste insecten waren wel hyperactief door het warme weer, maar wij waren dat ook. Dit waardevolle natuurgebied is zeker meerdere bezoeken waard in alle seizoenen. We zullen er zeker nog eens naar toe gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.