Focus8 foto-uitstap naar Wildpark Gangelt…

Op zaterdag 20 oktober voorzien we een foto-uitstap naar Wildpark Gangelt.

Meer info vind je op
https://www.wildpark-gangelt.com/nl/

Op 50 ha biedt het Wildpark Gangelt jong en oud fascinerende natuur- en dierenbelevenissen met Europese diersoorten. Bruine beren, lynxen, wolven, herten, reeën, wilde zwijnen, wisenten, elanden, gemzen, steenbokken, marmotten, visotters, wasberen, boommarters, wilde katten evenals arends, wouwen, buizerds, valken en uilen zijn er de hoofdacteurs.
In het licht heuvelachtige bosgebied kunnen de bezoekers bij een ontspannende wandeling onze inheemse wilde dieren van dichtbij beleven. Een bijzondere attractie is het roofvogelstation met de regelmatige vliegdemonstraties. In het bijenhuis vertellen inheemse bijenhouders veel wetenswaardigs over de vlijtige insecten.

Het Wildpark Gangelt levert door zijn deelname aan internationale soortenbeschermings- en uitwilderingsprogramma’s een actieve bijdrage aan natuurbescherming (Europese nertsen, steenuilen, Europeese wilde katten).

Wil je meegaan, vul dan onderstaande doodle in:
https://doodle.com/poll/gsvbhuu8dhbs6edm

We spreken om 10u af aan de ingang. Terugkomst is natuurlijk vrij te bepalen, wel rekening houden met de meereizende carpoolers…

Het parkeeradres is: Schinvelder Strasse, 52538 Gangelt.
Het is vanuit Sint-Truiden ongeveer 83 km, 1u15 rijden…

Voor mensen die willen carpoolen vertrekken we bij Peter thuis, René Lambrechtsstraat 3 3800 Sint-Truiden en dit stipt om 8u30 !

Het entreegeld is € 8,5 , parkeren is gratis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.